Udskriv

Quick-grød

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Quick grød - blogFoto: Kirsten Bøjstrup www.bojstrupreklamefoto.dk
Når det skal gå lidt hurtigt om morgenen, og man også gerne vil undgå at vaske en gryde op bagefter, så er Quick-grød det perfekte valg. Desuden er grøden let at tage med på farten. Du blander bare det hele sammen (undtagen vand) hjemmefra i en skål med låg eller et aflagt syltetøjsglas og hælder kogende vand på, når du skal spise grøden. Du skal lige lade grøden trække et par minutter, når vandet er hældt på og grøden er rørt sammen. Det kræver selvfølgelig, at du har varmt vand med eller kan få noget, der hvor du kommer hen.

Du finder opskriften på www.naturli.dk

Er du mere til kold grød, der også kan tages med på farten, kan du i stedet lave Natten-over grød. Den opskrift kan du også finde på www.naturli.dk. Det er også en super let grød at lave, som heller ikke kræver megen opvask. Hvis det er for fancy med mango og hindbær, så brug lidt rosiner og ½ banan i stedet.

Wupti ned i taske med den og ud af døren. 

Husk ske:-)

Nattenover grød blog

Udskriv

Smoothie med rødbede, sød kartoffel og jordbær

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Smoothie med rødbede sød kartoffel og jordbær - blog
Det er en smoothie fyldt med krudt og masser af smag, hvilket farven er en god indikation på. Den er en super god begyndelse på dagen, og vil du gøre den mere mættende, kan du komme alverdens drys på i form af flager, nødder og kerner. Jeg har ofte delt portionen i to og spist den ene halvdel som en del af min morgenmad og taget resten med på arbejde til et lækkert mellemmåltid.

Du kan også godt føle dig lidt frelst efter sådan en portion, som giver dig omkring 400 g. frugt, grøntsager og bær! Så er det jo intet problem at spise masser af grønt (rødt), og du vil blive overrasket over, hvor tilpas sød den er. De søde kartofler lever i sandhed op til deres navn.

Udskriv

Mysli med spiret boghvede

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Mysli med spiret boghvede
Jeg synes det er sjovt at spire, men det er noget jeg kaster mig over i perioder og så kommer fra igen. Men noget jeg spirer regelmæssigt er boghvede, fordi det er så let og tager meget kort tid. Boghvede behøver kun spire 1 - 1½ døgn før, den er klar til brug. Den spirede bogvede kan bruges til morgenmad blandet med nødder, kerner, kokos og frø og med plantemælk på. Det er også muligt at lave knasende sprød mysli, hvis man tørrer boghvede efter spiring. 

Hvis du vil lave raw food mysli skal du have god tid - det tog mig ca. 10 timer i ovnen på omkring 40 grader varmluft.