Udskriv

Langtidshævet, glutenfrit surdejsrugbrød

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Glutenfrit langtidshævet surdejsrugbrød - blog
Opskriften er som sådan ikke ny. Det er opskriften på Glutenfrit "rugbrød", som jeg har lavet i en langtidshævet version med surdej.Jeg synes begge brød er gode, men selv om ingredienserne er næsten de samme, gør surdejen og langtidshævningen noget ved smagen. Jeg har udelukkende brugt surdej som hævemiddel, og det fungerer fint, så der er ikke brug for ekstra gær.
Næste projekt må være at lave en helt ny "rugbrøds"opskrift med surdej og langtidshævning.

Udskriv

Mangotærte med cashewcreme

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Mangotærte med lime og kokos - blog
Jeg synes, mangotærten vil passe fortrinligt til at servere her i påsken. Farven er i hvert fald helt perfekt, men jeg tror også, den vil falde i manges smag - sprød bund, lækker creme og frisk mango på toppen pyntet med lidt revet limeskal. Jeg bliver i hvert fald nødt til at lave den igen, når vi skal have gæster i påskedagene.

Udskriv

Langtidshævede surdejsboller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Surdejsboller - blog
Jeg tror ikke, jeg nogensinde bliver træt af at eksperimentere med forskelligt bagværk, og jeg er efterhånden kommet godt i gang med at bage med surdej. Det giver en helt anden smag, når man bager med surdej og lader dejen langtidshæve.

Her er bollerne brugt til en lækker sandwich med kogt sød kartoffel, rødkål, rucula og dressing (som ikke er med på billedet) af græskarkernesmør, vand, salt og peber.