Sorghum "risotto"

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Måske er det en tilsnigelse at kalde det risotto, når retten hverken indeholder ris, parmesanost eller hvidvin, men jeg giver det et skud alligevel. Risotto er typisk en lidt tungere ret netop på grund af de hvide ris og rigelige mængder parmesanost. Denne version er derfor lettere, men stadig cremet og med masser af smag fra friske krydderurter og citronskal. En sprød topping skal der også til som kontrast til det bløde og cremede. Har du ikke mod på at lave grønkplschips, kan du nøjes med de ristede græskarkerner, men grønkålschipsene giver lige det sidste pift.

Butternut squash deller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Frikadeller, deller eller hvad man nu kalder dem, kan laves af mange forskellige råvarer. Denne gang har jeg brugt butternut squash som base og tilsat havregryn, løg, kogt quinoa og krydret dem til den lidt hotte side. De er rigtig gode på en rugbrødsmad med lidt sennep, friske spirer og diverse grøntsager. Eller du kan servere dem til kartofler og salat/dampede grøntsager. Velbekomme:-)

Fyldt butternut squash

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldt butternut squash smager ligesom hokkaido græskar rigtig godt og er perfekt til at fylde med en skøn blanding af alverdens lækkerier. Jeg har brugt nogle af mine ynglingsingredienser som quinao, linser, aubergine, chili, løg og hvidløg. Jeg synes, det er en ret, der vil gøre sig flot til en buffet, eller når man vil gøre lidt mere ud af aftensmaden og måske har inviteret gæster.