Linsesalat med squashspaghetti

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Salater

Squash er til tider en af de grøntsager, der skiller vandene. Enten kan man lide squash eller også kan man slet ikke. Jeg tror, det handler om hvordan den tilberedes, og om der er tale om små, faste  squash eller de forvoksede og store. Til denne salat er det faktisk ligegyldigt, om squashen er stor og mindre fast. Jeg har nemlig undgået at bruge den midterste del, som oftest er blød og vandet. Når squashspaghettien krydres godt og bages i ovnen, bliver de lækre og giver dejlig fylde og mæthed til salaten. Du kan også bruge squashspaghettien som tilbehør til en anden ret, hvis ikke du vil lave en salat. 

Klassisk kartoffelsalat

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Salater

Sommer og grill har i mit barndomshjem også været lig med  en klassisk kartoffelsalat, og den er stadig meget højt oppe på min liste over favorit kartoffelsalater. Jeg tror flere familier har deres helt egen opskrift på en klassisk kartoffelsalat, og i min version skal der være masser af purløg og lidt fintrevet løg til at give en lækker smag. 

Linsesalat

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Salater


Salaten er ret enkel og er let at lave, og dressingen er helt klart med til at gøre en forskel og pifte salaten op. Jeg er vild med olie, eddike og sennepsdressinger, fordi jeg elsker blandingen af surt og lidt stærkt. Flydende røg tager dog dressingen et skridt videre, så har du ikke allerede en flaske, kan jeg kun anbefale dig at anskaffe dig en. Den er meget drøj i brug, så du kan få glæde af den til mange retter.