Hjemmelavet marcipan

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Desserter

Marcipan er ikke svært at lave og kræver heller ikke mange ingredienser, og jeg synes, det er lækkert at have sin helt egen hjemmelavede marcipan. Jeg afskaller ikke mandlerne, og derfor bliver marcipanmassen mørk. Du kan naturlivis vælge at fjerne skallen, så du får en lidt finere og lysere marcipan, men da sødmen kommer fra kokosblomstsukker vil marcipanen under alle omstændigheder blive ret mørk.

Chokoladesoftice

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Desserter

Jeg er en stor fan af chokoladeis, og jeg spiser tit og ofte denne is som et lækkert mellemmåltid eller som en dessert. Jeg er også stor fan af at kunne gemme grøntsager i søde sager og særligt kogte søde kartofler er geniale til det. Mængden af søde kartofler er ikke stor, men alle tricks (og mængder) gælder, når vi gerne vi hæve indtaget af grøntsager. Hvis vi skal have vores mindst 600 g. frugt og grønt (heraf mest grønt) dagligt, bliver vi nødt til at fordele det løbende over dagen, for det kan ikke lade sig gøre, hvis vi kun for alvor spiser grøntsager til aftensmaden. 

Hop med på isvogne og få grøntsagerne med i købet:-)

Jordbærsoftice

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Desserter

En is kan man altid få lyst til, så her får du en af den sundere slags. Opskriften er lavet til bladet Naturli, og du kan finde opskriften HER. Har du lyst til at læse mere om jordbær og se flere opskrifter med jordbær, så kan du finde dem HER.