Udskriv

Dadelmos

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Dadelmos - blog
Jeg vil som udgangspunkt gerne søde med det mest naturlig, jeg kan komme i nærheden af. Derfor vender jeg igen og igen tilbage til tørret frugt. Der er ikke så mange dikkedarer - det er bare frugt, der er tørret. Og ja tørret frugt indeholder masser af frugtsukker, som vi bestemt ikke skal have for meget af, men de indeholder også fibre, vitaminer og mineraler, så det er ikke helt dumt alligevel, når bare de spises med måde.

Mosen er ret anvendelig - den kan både bruges at søde boller, brød, vafler og pandekager, men også som pålæg eller fyldt ovenpå/i brød, boller, pandekager og vafler. Desuden er den også fin som lidt ekstra sødning i varm kakao eller matcha latte. 

Udskriv

Universaldressing

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Universaldressing - blog
Dressingen kan bruges til det meste fx dip, til salat, i wraps eller pitabrød og til kartoffelsalat. Den tager ikke mange minutter at røre sammen, så det er let at have en god dressing at sætte på bordet.

Udskriv

Træstammer

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Træstammer - blog
Uha, uha det her er farlige sager! Træstammer lavet af kogte sorte bønner, mandelmel og dadler over trukket med hjemmelavet marcipan. De smager temmelig godt, hvis jeg selv skal sige det, og det gør bestemt ikke noget, at de er lavet af gode sager. Farven er anderledes end almindelige træstammer, fordi marcipanen er lavet af mandler med skal og kokosblomstsukkker, så vil du gerne skjule farven på marcipanen, kan du pensle dem over det hele med chokolade.