Matcha latte

 

Matcha latte smager fantastisk og er mild og dejlig at lune sig på. Matcha te er en god opkvikker, der virker mildere end kaffe og derfor kan være et godt alternativ.

Lige som anden grøn te indeholder matcha masser af antioxidanter, men fordelen ved matcha er, at det er pulver, der røres op i vand, mælk eller plantedrik. Det giver flere antioxidanter end almindelig grønt te, hvor bladene sies fra.

 
 

Ingredienser

1 person/250 ml.

½ dl vand
½ tsk matcha pulver
2 dl neutral mandelmælk eller anden plantemælk efter din smag
evt. lidt kokosblomst eller anden god sukker til at søde en anelse med

Sådan gør du

  • Pisk matchaen ud i lidt af vandet til du har en slags pasta - alle klumper skal være rørt ud.

  • Tilsæt resten af vandet og rør igen.

  • Varm mælken op i en kasserolle eller mælkeskummer.

  • Når mælken er varm tilsættes matchaen. Mælken skal ikke koge, men have drikke-temperatur.

  • Hæld matcha latten i et glas/krus og nyd den med det samme. Fyldte dadler eller et stykke mørk chokolade smager skønt sammen med.

Forrige
Forrige

Golden milk pasta

Næste
Næste

Chokolade milkshake