Trine Vesteraa: Din vejleder til sund kost og livsstilsændringer
Jeg er her for at hjælpe dig med at lave kost- og livsstilsforandringer, der holder og føles godt.
Min fornemste opgave er at give dig viden og redskaber til at ændre din kost, så du trives og får din krop tilbage i balance. Gennem min vejledning får du masser af konkrete råd, du kan bruge i hverdagen.
Jeg skaber strukturen, så du kan nå dine mål skridt for skridt.
Med kæmpe interesse for sundhed, ernæring og hvordan man lærer at skabe nye, sunde vaner for sig selv, har jeg specialiseret mig inden for plantebaseret, gluten- og mælkefri kost. Jeg ved, at kosten gør en afgørende forskel for vores trivsel og energi.
Det vigtigste for mig er, at min vejledning kan bruges i hverdagen, så det er muligt for dig at fortsætte på egen hånd. Sammen bryder vi dine kost- og livsstilsforandringer ned i mindre effektive skridt, der hjælper dig i den rigtige retning.
At lave små forandringer er meget bedre end ikke at gøre noget.
Det kræver noget af os, når vi skal spise anderledes
Varige forandringer tager tid. Derfor samarbejder jeg med dig om at lave en handleplan, som passer til din hverdag. Jeg inddrager altid ”det hele menneske”. Det vil sige, at vi også kommer omkring tanker og følelser, fordi mad og sunde vaner handler om så meget andet, end dét vi spiser.
Jeg skubber dig respektfuldt fremad, når du har brug for at tage næste skridt. Det er nemlig modigt af dig at skabe den forandring, du drømmer om. Og jeg støtter og guider dig hele vejen.
Mit faglige fundament
Min baggrund for at vejlede dig er min uddannelse til ernæringsterapeut, som jeg kombinerer med min viden om læring og forandringsprocesser. Det giver mig et stærkt fundament til at vejlede og støtte dig med dine kost- og livsstilsændringer.
-
Uddannelse
2021: Cand.mag i Læring og Forandringsprocesser
2014: Ernæringsterapeut fra Optinut v. Eva Lydeking Olsen (1 års overbygning til kostvejlederuddannelsen)
2011: Kostvejleder fra Hover Kostakademi
2005: Folkeskolelærer
-
Kurser
2024: Plant-based nutrition; a sustainable diet for optimal health (University of Winchester)
Jeg er medlem af Foreningen af Danske Ernæringsterapeuter (DET) og lever op til deres krav om årlige ajourføringskurser
Jeg er medlem af Plant-Based Health Professionals UK og deltager jævnligt i webinarer og konferencer.
-
Erfaringer
Skribent: Skriver om mad og sundhed, laver opskrifter og svarer på spørgsmål i sundhedsmagasinet Naturli.
Underviser: Jeg underviser i og holder foredrag om plantebaseret mad og gluten- og mælkefri bagning for virksomheder og i aftenskoler
Kogebogsforfatter: Forfatter til kogebogen “Det smager sødt - lækkerier uden mælk, sukker og gluten” i samarbejde med fotograf Kirsten Bøjstrup og til e-bogen “Snacks og mellemmåltider uden mælk og gluten”
Mad handler om meget mere end det, vi kommer på tallerkenen. Det handler også om tanker, følelser, vaner, identitet og tryghed.
Skal jeg hjælpe dig med at …
slippe bekymringen om, hvad du skal spise for at få en sund krop? I samarbejde med dig laver jeg en skridt-for-skridt handleplan, der støtter dig i at lave holdbare kost- og livsstilsændringer.
Skal vi tage en snak om det?