Workshops for madprofessionelle
Drømmer I om …
at være på forkant med jeres gæsters efterspørgsel på glutenfri og plantebaseret mad? Men kniber det med at have tiden og ideerne til at lave det selv?
Oplever I:
Tiltagende efterspørgsel på glutenfri og plantebaseret mad?
Frustration over ikke at kunne yde gæsterne den optimale service?
Lysten til at lære mere og have kompetencerne i køkkenet til at lave velsmagende glutenfri og plantebaseret mad fyldt med næring.
Så er madworkshop for madprofessionelle måske lige noget for jer?
Hvordan kan jeg hjælpe jer videre?
-
Fyr op under det grønne
Inkl. oplæg
Med workshoppen får I viden, praktiske tips og inspiration, der i den grad vækker lysten til at lave velsmagende retter med masser af grønt og bælgfrugter.
Gennem oplæg og workshop lærer I (mere) om plantebaserede råvarer, tilberedning af bælgfrugter samt ernærings-, økonomiske og sundhedsmæssige fordele ved at sætte plantebaserede retter på menuen.
-
Gluten- og plantebaseret bagning
Inkl. oplæg
I får overblik over de forskellige reaktioner gluten- og mælkeoverfølsomhed kan give i kroppen. Det giver jer en dybere forståelse for jeres gæsters behov.
I lærer (mere) om de forskellige råvarer, der kan forbedre de bagetekniske egenskaber og bruges som erstatninger for glutenholdigt mel, mejeriprodukter og æg – både til det søde og salte køkken.
Viden om plantebaseret og glutenfri mad giver jer en dybere forståelse for jeres gæsters behov.
Efter en workshop er I klar til:
At lave lækker, sund, plantebaseret og/eller glutenfri mad - og I vil opleve:
At I er på forkant med efterspørgslen, fordi I har kompetencerne
At I kan servicere jeres gæster med velsmagende glutenfri og plantebaserede retter
At jeres gæster føler sig godt vejledt, fordi I har styr på allergener og ingredienser i retterne
At I kan reducere indkøbet af glutenfri og plantebaserede færdigprodukter, fordi I selv kan lave dem bedre (og billigere)
Sådan kommer I fra nysgerrige til workshop
-
Kontakt
Kontakt mig her så vi kan tage en snak om, hvordan en workshop kan hjælpe med jeres madudfordringer.
-
Skræddersyet
Efter samtalen udformer jeg workshoppen til jeres konkrete behov og sender jer en plan for dagen.
-
Godkendelse
I godkender min plan og workshoppen er nu booket.
-
Indkøbsliste
En uge inden workshoppen sender jeg en indkøbsliste til jer, så I kan indkøbe råvarerne til vores dag i køkkenet.