Hindbærsnitter

 

Har du lyst til at sætte tænderne i en glutenfri og vegansk hindbærsnitte, så er disse absolut et bud. De er sødet med kokosblomstsukker, hvilket giver en dejlig smag, men du kan fint bruge rørsukker i stedet for.

 
 

Ingredienser

5 stk.

Bunde:
10 g loppefrøskaller
50 g mandler
75 g rismel
½ dl vand
40 g kokosolie
50 g kokosblomstsukker
¼ tsk vaniljepulver
et lille drys salt

Flormelis til glasur + frysetørrede hindbær til pynt

Marmelade:
100 g frosne hindbær
25 g kokosblomstsukker
¼ tsk vaniljepulver

Sådan gør du

Begynd med at lave marmeladen for den skal køle af inden brug.

Marmelade:

  • Kom hindbær, vaniljepulver og kokosblomstsukker i en kasserolle og giv det et kort opkog.

  • Blend marmeladen med en stavblender og køl marmeladen af.

Bunde:

  • Bland vand og kokosblomstsukker i en kasserolle og varm det forsigtigt op til kokosblomstsukkeret er helt opløst. Tag blandingen af varmen og kom kokosolien i kasserollen, så det smelter.

  • Blend imens mandlerne til fint mel og bland alle de tørre ingredienser sammen.

  • Rør alle ingredienserne til bundene sammen og sæt dejen på køl i ca. 30 minutter, så den bliver mere fast. Dejen er som udgangspunkt ret blød.

  • Rul dejen ud til et rektangel i 4-5 mm. tykkelse mellem to stykker bagepapir. Gør dig umage med at rulle ud og rette siderne til, så bliver det endelige resultat pænest.

  • Skær rektanglet igennem, så du får to lige store aflange stykker. Bag bundene i ovne på 175 grader i 18-20 minutter. Lad bundene køle helt af.

  • Når bundene er kølet af smøres den ene bund med hindbærmarmeladen – det er ikke sikkert du skal bruge al marmeladen. Den anden bund lægges ovenpå og pyntes med glasur og frysetørrede hindbær. Med en meget skarp kniv skæres den færdige kage ud til snitter.

  • Kan med fordel nydes sammen med en eller en Matcha latte eller et krus Golden milk.

Forrige
Forrige

Dadelmos

Næste
Næste

Golden milk pasta