A hero's breakfast

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Det bedste måltid for mig er morgenmad, og det er vigtigt for mig, at det smager godt, ser indydende ud og er mættende. Jeg havde faktisk ikke forventet, at en omgang chokolade-banan-mousse med yoghurt, bær og mysli ville holde mig mæt i længere tid, men det gjorde den. Og derfor opfylder den alle mine kriterier til en god og indbydende begyndelse på dagen. Efter sådan en portion er man klar til lidt af hvert:-) Er du ligesom jeg vild med sund morgenmad/sunde desserter med kakao, så kan du prøve min ChokoladesofticeChokoladesmoothie bowlChokolade budding eller en Chokolade milkshake.

Rabarbergrød

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Rabarber kan give morgengrøden et lille syrligt og frisk pift. Kardemomme, kokos, vanilje og cremet mandelsmør løfter din grød til en mere luksus-agtig version, og grøden er ikke tosset at forkæle dig selv med. Morgenmad skal efter min mening være næring for alle sanser og give os den allerbedste begyndelse på dagen.

Choko morgenmadsmuffins

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Morgenmad

Dessert til morgenmad? Ja tak:-)! Nogle gange skal morgenmaden bare have et ekstra gear og være lidt mere festlig. Selvom jeg kalder dem morgenmadsmuffins, så er de bestemt også værd at spise på andre tidspunkter af dagen. Ingredienserne er ret harmløse, så selvom 1 muffin med topping giver knap 19 g. dadler (ca. 4 mindre dadler) synes jeg ikke, det er helt tosset, når man samtidig får samme mængde søde kartofler + havre og lidt græskarkerneprotein. Dermed ikke sagt at morgenmaden skal bestå af disse muffins hver dag, men en gang imellem...:-) Fyr op under hverdagen her efter ferien.