Et par afklarende spørgsmål

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Uncategorised

Hvad kan jeg bruge ernæringsterapi til?
Der er rigtig meget, du kan bruge ernæringsterapi til. Dermed ikke sagt at alt kan fixes med ernæringsterapi, men vi kommer typisk ikke langt i forsøget på at opnå et bedre helbred, hvis ikke vi ser på kost og livsstil. Hensigten med ernæringsterapi er at rette op på ubalancer, der kan være opstået i kroppen. Det gøres via kosten, tilskud af vitaminer, mineraler og urter samt gennemgang af din livsstil. Vælger du ernæringsterapi, får du en helhedsorienteret og årsagsløsende tilgang. Ikke kun symptomlindring

Hos mig kan du få hjælp til:

  • gluten- og mælkefri kost

  • fordøjelsesproblemer

  • omlægning til (endnu mere) plantebaseret kost

  • at mindske træthed og få mere energi 

Jeg har været på mange kure – er konsultation hos dig endnu en kur?
Nej. Så kort kan det siges.
Jeg er ikke tilhænger af kure, for en kur er en tilstand, der varer et begrænset stykke tid. Derefter vender mange mere eller mindre tilbage til de vaner, de kom fra. Det betyder, at en kur reelt ikke lærer os, hvordan vi skal spise for at holde os sunde, raske og normalvægtige.

Vil der komme ekstra udgifter i forbindelse med konsultationen fx til kosttilskud?
Som ernæringsterapeut arbejder jeg først og fremmest med kosten, hvilket betyder, at det er maden, der skal tilføre os så mange sunde sager som overhovedet muligt. Kosttilskud kan på ingen måde erstatte sund og nærende kost. Men langt de fleste vil have brug for kosttilskud, så det korte svar er: Ja, der vil typisk være ekstra udgifter til kosttilskud.

Hvad får jeg for pengene?
Når du booker en konsultation hos mig, skal du udfylde et spørgeskema og en kostdagbog, som du sender retur til mig. Inden vi mødes, gennemgår jeg dit spørgeskema og din kostdagbog og derudfra forbereder jeg konsultationen. Beløbet for konsultationen dækker således over forberedelsestid inden konsultationen, selve konsultationen og evt. efterbehandling og spørgsmål via mail og telefon.

Du kan booke din konsultation på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 21 70 79 02.