Butternut squash deller

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Frikadeller, deller eller hvad man nu kalder dem, kan laves af mange forskellige råvarer. Denne gang har jeg brugt butternut squash som base og tilsat havregryn, løg, kogt quinoa og krydret dem til den lidt hotte side. De er rigtig gode på en rugbrødsmad med lidt sennep, friske spirer og diverse grøntsager. Eller du kan servere dem til kartofler og salat/dampede grøntsager. Velbekomme:-)

Fyldt butternut squash

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Fyldt butternut squash smager ligesom hokkaido græskar rigtig godt og er perfekt til at fylde med en skøn blanding af alverdens lækkerier. Jeg har brugt nogle af mine ynglingsingredienser som quinao, linser, aubergine, chili, løg og hvidløg. Jeg synes, det er en ret, der vil gøre sig flot til en buffet, eller når man vil gøre lidt mere ud af aftensmaden og måske har inviteret gæster.

Vietnamesiske forårsruller med jackfruit og spicy dip

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Vietnamesiske forårsruller eller rispapirsruller er så dekorative og virkelig en fest for øjenen og ikke mindst for smagsløgene. Du har rig mulighed for at lade din kreativitet få frit spil, og du kan komme lige de grøntsager i, som du bedst kan lide. Hvis du ikke kan få fat i jackfruit eller ikke bare gerne vil have noget andet i, kan du bruge tofu eller tempeh i stedet. For den ultimative smagsoplevelse er en god dip altafgørende, så snyd dig ikke for den spicy dip.