Rødbede-spread med peberrod

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost


Rødbede-spreaden er ikke ny her på bloggen, men jeg har taget nyt billede og synes opskriften fortjener at blive postet på ny. Hvis du savner smørepålæg til brødet eller noget nyt i sandwichen, pitabrødet eller til at dyppe grøntsager i, så kan rødbede-spreaden være en mulighed. Der er knald på farven og smagen, men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget peberroden skal rive i næsen. 

Opskriften er også at finde lige nu i Naturli bladet (03/16), hvor jeg også har 4 andre veganske opskrifter med denne gang. 

Karrysalat

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost

Traditionen tro er der også i år en lille adventskalender her på bloggen. Det betyder, at i dag og de næste 3 søndage kommer der en opskriftt eller andet juleinspiration, som jeg håber, du kan bruge.

Denne 1. søndag i advent står den på karrysalat uden æg, der kan bruges til julefrokosterne.