Hindbærsnitter - uden æg, mælk og gluten

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Efterårsferien er for mig den endelige markering af, at nu er efteråret kommet. Og med ferie følger også tid til at hygge og have tid til at bage. Så har du lyst til at sætte tænderne i en glutenfri og vegansk hindbærsnitte, så er disse absolut et bud. De er sødet med kokosblomstsukker og vil du holde sukkerindtaget nede, så kan du bruge Sukrin melis til glasur. Jeg bryder mig ikke rigtig om smagen og konsistensen er heller ikke optimal, så her bruger jeg almindeligt flormelis.

Kokos og hirse Cookies

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

En lille småkage eller cookie kan man jo altid spise... Når man bager uden almindeligt sukker, kan det godt være svært at få sprødhed i sit bagværk. Men det lykkes ret godt, når en del af det søde kommer fra den klare Fiber Sirup. Det værste ved at have sådan en portion cookies er, at man kommer til at spise dem:-)