Blog

Bagt blomkål

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Bagt blomkål - blog
Der er langt fra overkogt blomkål, der lugter alt for meget af kål (læs: prut) til sådan et lækkert bagt blomkål dækket af krydret dej og toppet med flagesalt og frisk rosmarin. Det kan spises til alverdens retter og er også en ret i sig selv med lidt humus eller til lækker veggi-delle til.

Pebermynte-lakrids kugler

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Pebermynte-lakridskugker med sorte bønner - blog
Det er lækkert at have en lille beholder i køleskabet med konfektkugler, så de lige er ved hånden, når man har brug for noget til den lille sult. Bønnerne giver lige lidt mere bonus på sundhedskontoen, forbi de indeholder fibre, protein og sunde kulhydrater. Jeg er helt pjattet med at lave mad, hvor man kan tilføje bønner eller grøntsager til retter, de normalt ikke indgår i, og stadig få en produkt, der er lækkert at spise. Måske er mine smagsløg lidt specielle på det område, for jeg bryder mig ikke om, når noget bliver alt for sødt, men med det i baghovedet forsvinder de nu alligevel hurtigt fra køleskabet, så jeg er ikke den eneste, der kan lide dem:-) Jeg håber, du får lyst til at prøve dem.

Linsesalat

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Salater

Linsesalat
Salaten er ret enkel og er let at lave, og dressingen er helt klart med til at gøre en forskel og pifte salaten op. Jeg er vild med olie, eddike og sennepsdressinger, fordi jeg elsker blandingen af surt og lidt stærkt. Flydende røg tager dog dressingen et skridt videre, så har du ikke allerede en flaske, kan jeg kun anbefale dig at anskaffe dig en. Den er meget drøj i brug, så du kan få glæde af den til mange retter.