Blog

Bønnedip med chlorella

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Frokost

Bønnedip med chlorella blog
Det er muligt at lave bønnedip/smørepålæg i én uendelighed. Selvom det er et lidt fortærsket udtryk, så er det helt reelt kun fantasien, der sætter grænsen. Her har jeg brugt chlorella i pulver til at spice dippen op og til at give den forårsgrønne farve. Der er ikke brugt så meget chlorella at det smager igennem, men det kan være fint at snige lidt chlorella ind, hvor man nu kan.

Dippen kan bruges til pitabrød, sandwich, til at dyppe grønsager i ... ja faktisk til hvad du har lyst til.

Du finder opskriften på Bønnedip med chlorella på online versionen af sundhedsbladet Naturli.

Hvis du har lyst til at læse mere om chlorella kan du kaste dig ud i min artikel Havets sunde grøntfoder: Alger 

Salat med hele havrekerner og ristede kikærter

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Salater

Salat med havrekerne ristede kikærter og blomkål blog
En salat må gerne have noget blødt, noget der knaser, lidt sødt og noget lidt strækt. De fleste sanser virker til at blive tilfredsstillet, når der er forskellige konsistenser og smage i det, vi spiser. Og det gør salaten så meget mere spændende at sætte tænderne i.

Det er ikke svært at lave salaten, men den tager lidt tid at forberede, fordi havrekernerne gerne skal stå i blød inden kogning og kikærter og blomkål skal ristes. Lad dog ikke det afskrække dig for at lave den.

Solskinskugler

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Øvrige lækkerier

Solskinskugler blog
Sødt, friskt og lidt stærkt er en ganske god kombination - og så er farven lige til at blive glad af. Det fine og meget gule kokosmel får du ved at blende kokosmel med gurkemeje og en anelse vand. 

Så uanset vejr og vind kan du få solskin i maven:-) Kuglerne passer perfekt til en lille kaffe/te-pause eller som en lækker afslutning på et godt måltid.