Blog

Gulerodsjuice

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Kolde og varme drikke

Gulerodsjuice
I sidste måned var jeg til foredrag med Mads Bo fra Highonlife, og det fik mig til at støve juicemaskinen af. Nu er jeg kommet i gang med at juice igen - ikke hver dag, men en gang imellem. Og det smager jo fantastisk med en friskpresset juice! Jeg har stadig mine kvaler med al den pulp, der bliver tilovers, men jeg gemmer noget af det til at lave små pandekager med kikærtemel og resten får naboens høns. Jeg tror, hønsene er glade for min juicemaskine....

Vil også lige sige at foredraget var inspirerende og sjovt. Der var som sådan ikke noget nyt under solen, men nogle budskaber kan man ikke høre ofte nok og på forskellig måde. Lige pludselig er der noget, der siver ind:-)

Mangotærte med cashewcreme

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Bagværk

Mangotærte med lime og kokos - blog
Jeg synes, mangotærten vil passe fortrinligt til at servere her i påsken. Farven er i hvert fald helt perfekt, men jeg tror også, den vil falde i manges smag - sprød bund, lækker creme og frisk mango på toppen pyntet med lidt revet limeskal. Jeg bliver i hvert fald nødt til at lave den igen, når vi skal have gæster i påskedagene.

Rodfrugt-roulade

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Rodfrugtroulade - blog
Nam, nam... jeg kan godt lide rodfrugter og da særligt, når de laves til en roulade fyldt med spinat, rucola, gulerødder og krydret creme lavet på basis af silketofu.
Jeg synes, den vil gøre sig rigtig godt som en dekorativ forret, hvor den er portionsanrettet på en bund af lidt frisk spinat og rucola med lidt olie-eddike dressing eller balsamico glace til. Resterne (hvis der er nogle) kan også bruges til den totalt overskudsagtige madpakke:-)