Blog

Indisk inspireret grøntsagsgryde med broccoli-ris

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Indisk grøntsagsgryde - blog
Der er flere måder, hvorpå vi kan få flere grøntsager indenbords. En af dem kan være at blende fx broccoli eller blomkål og blande det sammen med ris (quinoa eller hel hirse kan også bruges). På den måde erstattes nogle af risene med grøntsager. Jeg tror også, det kan fungere fint med den fantastiske søde kartoffel eller gulerødder.

Retten er dejligt mættende og kan naturligvis spises året rundt, men den passer perfekt til en lidt kold,våd og/eller blæsende dag, hvor man trænger lidt at varme sig på.

Rustik kartoffelsalat

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Salater

Rustik kartoffelsalat - blog
Jeg kan virkelig godt lide kartoffelsalat. Den mætter, smager godt og minder om sommer (uanset vejret). Jeg har tidligere lavet en Klassisk kartoffelsalat, som nok er og bliver den type kartoffelsalat, der spises mest. Men et bud på en lidt mere "voksen" udgave, kan være denne rustikke kartoffelsalat med sennepsdressing.

Sød kartoffel

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Tanker om lidt af hvert

Sød kartoffel blog
Jeg har efterhånden lavet en del opskrifter med sød kartoffel her på bloggen, og jeg bruger ofte søde kartofler i både det salte og søde køkken. Lige præcis fordi de søde kartofler kan bruges meget alsidigt og smager skønt, synes jeg det er værd at bruge et par linjer på at fortælle, hvad vi får ud af at spise dem.