Pastatærte

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Tærten er fyldt med masser af grøntsager, glutenfri fuldkornspasta, kogte sorte bønner og cremet tahinsauce. Den mætter godt og kan peppe madpakken op, hvis der skulle være noget tilovers. Jeg serverer den med en god salat til og bruger den som en selvstændig ret, men den er også velegnet til buffet. Jeg vil skyde på, at den rækker til 8 personer til buffet.

Vegansk gullasch

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Det er lang tid siden, jeg sidst har spist gullasch - faktisk har jeg aldrig selv lavet en vegansk udgave. Det vil sige, at jeg ikke har fået gullasch i mine efterhånden mange år som først vegetar og nu veganer. Efter en tur på cafe hvor jeg fik serveret .... gullasch, fik jeg endeligt taget mig sammen til at lave min egen version med inspiration fra en venindes og fra min mors opskrift. 

Kartoffelgratin med hvidkål

Skrevet af Trine Vesteraa. Sendt til Aftensmad

Måske kan man sige, at det er flødekartofler på en ny måde? Eller måske er det bare sin helt egen ret, hvor kartofler møder hvidkål (eller spidskål), kokosmælk og krydres med karrypasta? Bedøm selv, men uanset så passer gratinen godt til frikadeller og postej, og den er helt perfekt til at sætte på buffet-bordet.