Ernæringsterapi

Skrevet af Trine Vesteraa.

Ernæringsterapi:

Ernæringsterapi og kostvejledning går ud på at rette op på ubalancer i kroppen via kost, tilskud af vitaminer, mineraler og urter samt en gennemgang af din livsstil. Ernæringsterapiens fokus er en holistisk tilgang til at få et bedre helbred. Derfor er der ikke tale om lindring af symptomer og kortvarige løsninger, men om at lave vedvarende ændringer og finde de underliggende årsager til problemerne.

Eksempelvis kan der være flere årsager til forstoppelse. Det kan være allergier og intolerancer, det kan være stress og andre mentale ubalancer, for lidt vand, for lidt bevægelse, ikke at give sig tid nok og prioritering af andres behov før ens egne, så man reelt ikke når på toilet. For at gøre noget ved forstoppelsen, skal man vide, hvad årsagen er og på den måde rette op. Som følge heraf bliver løsningen helhedsorienteret og ikke kun symptomlindring.

Ernæringsterapi tager udgangspunkt i Functional Medicine, som du kan læse mere om HER.

Du kan booke din konsultation på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 21 70 79 02.